Cerca:

Mitjà:

Any:

Podem Patrimoni presenta al·legacions al PEPRI Cabanyal-Canyamelar

2014-08-06Publicat per:
Demanant la retirada immediata del Pla que destrueix 638 edificis, 182 protegits i 108 declarats d'Interès Arquitectònic, i no té una altra destinació que la declaració de nul·litat pels tribunals competents. Derrocar cases protegides i en el seu lloc alçar parterres és ESPOLI.

Amb la utilització de les modificacions de l'art. 39.2 de la Llei de Patrimoni Cultural Valencià, Rita Barbera, incorre en inconstitucionalitat en rebaixar el nivell de protecció establit en la LPHE, envaint les competències que corresponen al Govern Central en matèria d'espoli del patrimoni cultural.

Podem Patrimoni considera el PEPRI de Rita Barbera, d'il·legal, immoral i inconstitucional, en contra dels veïns, de la Llei, de l'Ordre Ministerial i de les sentències judicials (la ultima al juliol del Tribunal Constitucional).

Les mentides de Rita en el Pla del Cabanyal.

Rita Barbera enganya als seus electors, ciutadans i els mitjans de comunicació amb una promesa electoral que no va a complir.

Per a la seua execució necessita 450 milions que no té i sap perfectament que el Ministeri d'Hisenda no permetrà endeutar al consistori per sobre de les seues possibilitats i amb un forat negre en les arques municipals.

Espera que li'l paren els Tribunals, i així no veure's en el compromís d'haver d'explicar, perquè aprova un projecte per al qual no té pressupost?. Si és que té diners per a executar el Pla, perquè no ho va executar des de la sentència que va obtenir favorable Pel Tribunal Superior de Justícia de València fins a l'Ordre Ministerial de declaració d'espoli, que segons Rita, el Pla gaudia de la legalitat?.

Tots junts PODEM.

Com a oposició a aquest Pla, naix Salvem el Cabanyal i a poc a poc, veïns, arquitectes, artistes, associacions de defensa del patrimoni, partits, ciutadans i ara PODEM, prenen consciència de la il·legalitat de Rita Barbera, fins a arribar a ser considerat internacionalment, segons titular de li *igaro, com: “Vandalisme officiel en Espagne”

podemospatrimoniovlc@gmail.com www.facebook.com/podempatrimonivalencia

<- Volver a Prensa