Cerca:

Mitjà:

Any:

AFIRMA QUE "ES TREBALLA" PEL BARRI

Barberá, sobre el desenvolupament i adequació del Pepri: "El projecte del Cabanyal és el projecte del Cabanyal"

2014-04-23Publicat per:
L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha reiterat este dimecres, sobre el desenvolupament i l'adequació del Pla Especial de Protecció i Reforma Interior (Pepri) del Cabanyal a l'ordre ministerial, que va paralitzar i que està en vigor, que "el projecte del Cabanyal és el projecte del Cabanyal". Alhora, ha afirmat que "es treballa" en esta adaptació i pel barri.

Barberá s'ha pronunciat d'esta manera després de la trobada que ha mantingut a l'Ajuntament amb el president del Cercle de Belles Arts de València, José Antonio Sienra Lizcano, i altres membres de la Junta Directiva d'esta entitat, preguntada pel desenvolupament i adequació del Pepri.

La primera edil va assegurar recentment que el Pla Especial de Protecció i Reforma Interior del Cabanyal "seguix igual" i "endavant" i que es tracta d'un document "aprovat per la majoria absoluta" dels veïns d'este barri. Alhora, va indicar que "el projecte del Cabanyal és l'aprovat a l'Ajuntament", el Pepri, i que "la prolongació --de l'avinguda Blasco Ibáñez fins al mar-- és irrenunciable".

D'altra banda, respecte a informacions periodístiques que apunten que el Ministeri de Cultura busca per a esta zona de la capital valenciana una solució compatible amb la Convenció de la Unesco pel que fa a la seua protecció i que evite les excavadores, ha asseverat: "Això de la Unesco i de les excavadores, per a mi s'ho han inventat".

"Tot això s'ho han inventat, el projecte del Cabanyal és el projecte del Cabanyal", ha respost Rita Barberá preguntada per esta qüestió.

-----------------

La alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, ha reiterado este miércoles, sobre el desarrollo y la adecuación del Plan Especial de Protección y Reforma Interior (Pepri) del Cabanyal a la orden ministerial que lo paralizó y que está en vigor, que "el proyecto del Cabanyal es el proyecto del Cabanyal". Igualmente, ha afirmado que "se trabaja" en esa adaptación y por el barrio.

Barberá se ha pronunciado de este modo tras el encuentro que ha mantenido en el Ayuntamiento con el presidente del Círculo de Bellas Artes de Valencia, José Antonio Sienra Lizcano, y otros miembros de la Junta Directiva de esta entidad, preguntada por el desarrollo y adecuación del Pepri.

La primera edil aseguró recientemente que el Plan Especial de Protección y Reforma Interior del Cabanyal "sigue igual" y "adelante" y que se trata de un documento "aprobado por la mayoría absoluta" de los vecinos de este barrio. Asimismo, indicó que "el proyecto del Cabanyal es el aprobado en el Ayuntamiento", el Pepri, y que "la prolongación --de la avenida Blasco Ibáñez hasta el mar-- es irrenunciable".

Por otro lado, respecto a informaciones periodísticas que apuntan que el Ministerio de Cultura busca para esta zona de la capital valenciana una solución compatible con la Convención de la Unesco en cuanto a su protección y que evite las excavadoras, ha aseverado: "Eso de la Unesco y de las excavadoras, para mí se lo han inventado".

"Todo eso se lo han inventado, el proyecto del Cabanyal es el proyecto del Cabanyal", ha respondido Rita Barberá preguntada por esta cuestión.

<- Volver a Prensa