El màxim de pisos turístics al Cabanyal-Canyamelar-Cap de França es rebaixa al 10%

El govern municipal de la ciutat de València redueix al 10% el percentatge màxim d’apartaments turístics i demostra una manera de gestionar i governar molt diferent de la dels governs passats. Ara es dialoga i es pren en consideració a la ciutadania, incorporant millores, suggerides per la participació ciutadana, que permetran un major benestar i una millor qualitat de vida. Un millor futur per al nostre poble del Cabanyal – Canyamelar.

COMUNICAT 24/04/2019

PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL – CANYAMELAR – CAP DE FRANÇA,  

24/04/2019

El màxim de pisos turístics al Cabanyal-Canyamelar-Cap de França es rebaixa al 10%

Manifestem la nostra satisfacció davant la notícia apareguda a la premsa en el dia d’avui:

https://www.levante-emv.com/noticias-suscriptor/valencia/2019/04/24/tope-pisos-turisticos-cabanyal-rebaja/1865895.html

El govern municipal de la ciutat de València té en compte les consideracions fetes respecte dels percentatges dels apartaments turístics i redueix al 10% el percentatge màxim. Aquesta millora del PECC junt amb les ja anunciades, per exemple, reducció d’altures a 3 com a màxim a les unitats d’execució següents:

  • Unitat d’execució n.1 (“Doctor Lluch”)
  • Unitat d’execució n. 2 (“Mediterrani”)
  • Programa d’actuació aïllada n. 4 (“Bloc Portuaris”)
  • Subàrea d’ordenació residencial plurifamiliar arp-1, del pla especial d’ordenació del Passeig Marítim

L’actual govern municipal demostra una manera de gestionar i governar molt diferent de la dels governs passats. Ara es dialoga i es pren en consideració a la ciutadania, incorporant millores, suggerides per la participació ciutadana, que permetran un major benestar i una millor qualitat de vida. Un millor futur per al nostre poble del Cabanyal – Canyamelar.

PD:    Consultar al·legacions presentades: www.cabanyalweb.com

Ben cordialment,

Plataforma salvem El Cabanyal – Canyamelar