CONTESTEM, PER OBLIGACIÓ, A CABANYAL HORTA (una llàstima)

CONTESTEM PER OBLIGACIÓ:
CABANYAL HORTA PUBLICA al Facebock avui 15/04/2019 un text en el qual emet judici de valor respecte altres organitzacions socials.
El text complet el podeu vore al seu Facebock:

Diu Cabanyal Horta: “A diferència d’altres associacions del barri, com Salvem el Cabanyal i l’AVV del Cabanyal-Canyamelar, que han expressat la seua adhesió al PEC tret d’algunes objeccions menors, … … …”

Ple de falsetats. Utilitzen heines feixistes, perquè són conscients de les mentires, entre altres coses.

És per açò que hem afegit els següents comentaris a la seva publicació al Faceboc:

CONTESTACIÓ 1. Les nostres al·legacions estan publicades des del dia 9 d’abril. Les vostres també. Perquè no deixeu que la gent les llegeixi i trobe, per sí mateix, les conclusions que estime oportunes?

Perquè intenteu publicitar uns criteris i judicis de valor respecte a les al·legacions de les altres organitzacions que no es corresponen amb la realitat?

En democràcia, la finalitat principal de la llibertat d’expressió és facilitar el debat públic sobre els temes polítics per part de la ciutadania i dels seus representants. Ara bé, la classe de debats en què algú xiscla i insulta l’altre … No forma part del discurs públic realment rellevant per a la llibertat d’expressió i la qualitat democràtica. La ciutadania aprèn sense insinuacions insidioses, altra cosa és incentivar prejudicis i etc. etc., a bon entenedor amb poques paraules ja hi ha prou.

PD.: no em consta que cap organització haja fet cap referència respecte de les vostres al·legacions, si estic equivocat, no és prou en dir el contrari, cal demostrar-ho.

CONTESTACIÓ 2.
I torna que torna…Digueu, “A diferència d’altres associacions del barri, com Salvem el Cabanyal i l’A.Vv. del Cabanyal-Canyamelar.

..”  No apreneu. Ja no sabem si és que, conscientment, voleu seguir el joc a les tècniques de la dreta refractaria o ja, simplement, són actes reflexos després de tant mirar-se el melic, sense més capacitat d’actuació. Al vostre darrer anunci al qual feu públic que avui presenteu al·legacions, torneu a nomenar a Salvem, l’A.Vv. Qualificant i comparant-vos i si allò i si açò i si el de més enllà.
Vosaltres veureu que és el que us falta per a haver d’evidenciar aquest trauma cada vegada que parleu. No tenim per què dir-vos res, però permeteu-nos un suggeriment: hauríeu de fer reflexió i mirar-vos la manera en què interactueu amb el veïnat, per intentar tenir una major incidència.

Per exemple, treballar no sols en aquelles coses que us agraden i diverteixen i, segons els vostres paràmetres, us donen glamur. Açò estaria molt bé si anara acompanyat d’un treball integrador en el cos social del barri, per conèixer-lo a fons i interactuar amb la mojoria social que l’integra, per avançar amb els paràmetres socials progresistes. Clar açò seria una altra feina, en la que ja no esteu tan segurs i, a més a més, hauríeu de deixar de mirar-vos el melic. Deixar d’anar contra altres organitzacions que lluiten pel benestar general de la ciutadania seria un altre pas.
Què llàstima que per a la vostra justificació existèncial tingueu que necessitar anar contra algú. Vinga! Poseu-vos mans a la feina! Teniu capacitats! Sol cal treballar.
I finalment, estem molt contents de que avui presenteu les al·legacions, i a sumar, tota pedra fa paret. És un altre tarannà, no?

I no oblideu l’interessant llibre que us vaig recomanar ahir: Jason Stanley. Fatxa, com funciona el feixisme i com ha entrat a la teva vida.
Salut.