COMUNICAT PER DENUNCIAR LES FOGUERES COM A RECLAM DE VENDA DE DROGA ALS CARRERS DEL CABANYAL

En primer lloc ens fem ressò del comunicat, publicat a les xarxes socials ahir per l’Associació de Veïnes/ns del Cabanyal Canyamelar, en el que es denunciava, altra vegada, les fogueres com a reclam de venda de droga als carrers del Cabanyal. Associació de Veïns i Veïnes Cabanyal-Canyamelar (dimats 18/12/2018)

EL GOVERN DE LA CIUTAT TE UNA ESPECIAL RESPONSABILITAT EN QUÈ AL CABANYAL – CANYAMELAR PUGA’M GAUDIR D’UN NADAL SOLIDARI, AMB CONVIVÈNCIA I EN PAU

“Nos llegan noticias que esta noche han vuelto las hogueras nocturnas en plena calle Progreso. Un conocido e histórico punto de venta de droga. Resolver definitivamente este tipo de situaciones y otras muchas que vienen soportando los vecinos en los últimos años, sería una buena forma de visibilizar la estima y preocupación del #GovernDeLaNau, dicen sentir por lxs vecinxs del Cabanyal.

¿Acaso el ayuntamiento de Valencia no tiene medios y formas para poner punto final a esta situación? ¿Tienen que estar los vecinos continuamente denunciando estos hechos, que se repiten constantemente, sin que los responsables municipales pongan una solución definitiva? Desde luego parece ser que no han leído el punto 6 del decálogo de la convivencia.”

Ajuntament de València. Serveis Socials Igualtat i Polítiques inclusives · Ajuntament de València Policía Local Valencia

Una vegada més, i en van moltíssimes, som la veu de les famílies que viuen assetjades a la Zona 0 del Cabanyal i altres llocs del Canyamelar.

No pararem fins que les persones assetjades als seus domicilis, persones majors i indefenses majoritàriament, puguen gaudir d’una vida tranquil·la, en pau i en bona convivència. Pensàvem que aquest Nadal anava a ser, per primera vegada en molt temps, tranquil. Doncs si el Govern Municipal no posa atenció NO SERÀ POSSIBLE.

Cal reconèixer l’esforç que ha estat fent la policia local els últims mesos per controlar les activitats incíviques que es venien produint a la Zona 0. Ha donat algun resultat fins ara. Les famílies han notat una millora en la qualitat de vida a les seues vivendes, millora parcial però millora a fi de comptes.

ALARMA és el que ens han transmès pel que ha passat aquests dies.

TORNEN LES FOGUERES. Com les llums nadalenques als carrers comercials, a la Zona 0 tornen les fogueres com a reclam de la venda de droga i els aldarulls nocturns.

DEMANEM AL GOVERN MUNICIPAL en ple que no toleren, altra vegada, un empoderament dels delinqüents. Aquesta és la seua responsabilitat i la dels que conformen el Pacte per la Convivència. Al Pacte per la Convivència li tornem a dir que no és prou fer reunions, que cal establir mesures concretes que aporten solucions, a termini curt (volem dir: ahir), als problemes bàsics de delinqüència.

En les seues mans està que L’ANY 2019 siga un poc millor què el 2018.

 

 

Ben atentament,

 

Salvem El Cabanyal