Modificació del crèdit pressupostari destinat a l’EDUSI

La Plataforma celebra la notícia de l’aprovació de la modificació del crèdit pressupostari destinat a l’EDUSI, en el Ple de l’Ajuntament de València celebrat hui. SEGUIREM TREBALLANT PERQUÈ LES ACTUACIONS PER LA “CONVIVÈNCIA VEÏNAL NORMALITZADA” I EL RESPECTE ALS DRETS FONAMENTALS SIGUEN UNA REALITAT AL NOSTRE BARRI JA.

Considerem que la modificació que dota de 4 milions complementaris al Pla EDUSI és una bona notícia que reafirma el compromís que l’equip de govern actual té en la rehabilitació i recuperació del barri.
Segons s’anuncia aquesta dotació pressupostària es destinarà a engegar les polítiques d’actuacions de regeneració urbana, rehabilitació d’edificis com la Casa dels Bous, polítiques de dinamització comercial, actuacions de participació ciutadana, etc. També mesures a favor de l’ocupació, inserció social, actuacions d’inclusió social, horts, etc. Totes aquestes mesures i projectes són molt necessàries i urgents en el Cabanyal – Canyamelar.
Dit açò.

Sabem de la dificultat que comporta el problema social i de convivència generat per la política destructiva aplicada durant 16 anys, pero l’administració actual no està exempta de responsabilitat en la ràpida solució, Salvem El Cabanyal Canyamelar Cap de França es reafirma en que el problema més urgent que el govern municipal té pendent de resoldre són:
LA FALTA DE COMPLIMENT DE LA NORMATIVA MUNICIPAL ALS CARRERS I VIVENDES.
LA FALTA DE RESPECTE A LES NORMES MÍNIMES DE CONVIVÈNCIA i AlS DRETS HUMANS
LA VENDA DE DROGA

QUE ES REPRODUEIXEN HABITUALMENT EN EL CABANYAL – CANYAMELAR EN GENERAL I ESPECIALMENT A la CONEGUDA ZONA 0. Cal ja una actuació amb resultats!
Com ja vam dir la setmana passada en un article signat per Tino Villora i publicat en un periòdic de València com més es tarde en presentar una solució (als problemes globals de convivència), menys avançarem en la percepció que del problema tenim al barri i més forta serà la pressió que sobre el patrimoni públic faran fons inversors i ocupacions incontrolades, tots a la cerca de la seua oportunitat.
I recorden, no és només un problema de vivendes i dotacions. La marginalitat, la venda de droga, la falta de respecte al Drets Fonamentals completen el problema i no s’hi està treballant adequadament. O s’enfronten estos problemes de forma global d’una vegada per totes, o no és la solució adecuada per al Cabanyal –Canyamelar – Cap de França.
Rebem la notícia amb satisfacció i seguim treballant perquè les actuacions a termini curt siguen una realitat al més aviat possible.