Craft cabanyal a Festival Intramurs. Brodant l’Ordre Ministerial

L’acció s’enquadra dins el Festival Intramus que se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre i consistirà en brodar entre tots i totes al taller de Silvia Molinero Domingo, les 17 pàgines de tela (1,5 x 2 m. Cada pàgina ) que conformen l’ordre per la qual es resol el procediment per espoliació del conjunt històric del Cabanyal.

CraftCabanyal s’emmarca dins de les diverses activitats que realitza la Plataforma Salvem el Cabanyal, sorgint amb el propòsit de possibilitar la participació dels veïns en la rehabilitació fomentant la creativitat. Es tracta d’un col·lectiu que habilita la participació de persones que coneixen el valor arquitectònic del seu barri posant en valor la seva pròpia memòria i història.
_____________________________
Festival Intramus del 22 d’octubre a 1 de novembre de 2015.
http://intramurs.org/

Brodant l’Ordre Ministerial CUL / 3631/2009 de 29 de desembre per al seu compliment, CraftCabanyal.
 http://craftcabanyal.espai214.org/ 

On: Taller de Silvia Molinero Domingo.
C / Na Jordana 10, baix.

Quan: dissabte (24 i 31 d’octubre) de 18 a 20h. I diumenge (25 d’octubre i 1 de novembre) d’11 a 14h. i de 18 a 20h.