PRESENTACIÓ AL·LEGACIONS CONTRA EL PLA DESTRUCTOR DE RITA BARBERÁ

Tal com us anunciarem el dissabte passat, avui comencem la campanya d’al·legacions al projecte de Rita Barberá, fins el 22 de setembre. L’objectiu d’aquesta campanya és posar de manifest el gran rebuig social que té aquest projecte que destruiria més de 1.600 habitatges, afectant de forma irreparable al Conjunt Històric Protegit del Cabanyal – Canyamelar.

És necessari perquè no hem de deixar ninguna justificació a un poder absolut que governa d’esquena a la ciutadania, fent gala de la major prepotència i ignorant qualsevol proposta que òbriga la participació ciutadana.

Anem a inundar l’Ajuntament de València amb al·legacions arribades de qualsevol part de l’Estat Español, perquè qualsevol ciutadà, nascut en qualsevol part, té dret a al·legar quan el Patrimoni Històric està en perill de destrucció i espoli.

Què necessitem? Que presenteu al·legacions en els registres oficials del vostre entorn perquè els remeten a l’Ajuntament de València. Amb la vostra ajuda activa serà una tasca fàcil i important. Sense vosaltres no pot ser.

Instruccions per a presentar les al·legacions:

PRIMER. Més avall teniu 10 al·legacions motivades en argumentacions diferents (Si vols imprimir totes de colp polsa ací). Pots triar entre presentar una, dues, …,o totes. Quantes més millor.

SEGON. Reenvia aquest enllaç a tots els teus contactes, sol·licitant que es torne a reexpedir amb la finalitat d’arribar al màxim nombre de persones solidàries i lluitadores.

TERCER. Si coneixes a persones que no tenen accés a Internet imprimís les al·legacions i que les signen. Implicar a tots és molt important: tenim dret tot el dret!! Les pots presentar tu o enviar-les a la Plataforma, adreça postal.

QUART. Presentació de les al·legacions. Preferim que es presenten en el registre que més còmode resulte a cada persona per açò plantegem tres opcions.

A)   Les al·legacions es poden presentar en qualsevol registre de les administracions Central, Autonòmica i Local. A títol d’exemple: ajuntaments, juntes municipals, pedanies, conselleries, ministeris, delegacions i subdelegacions de govern, PROP, serveis territorials, oficines de correus, etc. Fins al 22 de setembre.

IMPORTANT: És important què ens comuniqueu el nombre d’al·legacions presentades i el lloc (registre en el qual s’han presentat) a alega@cabanyal.com, conte de correu de Salvem El Cabanyal.

B)   Les presenta la Plataforma si no les podeu presentar vosaltres. Signar i enviar per correu postal a la següent adreça, uns dies abans del 22 de setembre perquè arriben els documents:

                                                 Salvem El Cabanyal, C/ de la Reina – xxx, 46011 València

Nosaltres ens encarreguem de presentar totes les al·legacions rebudes, l’últim dia hàbil, en el registre de l’Ajuntament de València en un acte públic que oportunament es convocarà.

C)  Presentació via telemàtica, utilitzant signatura electrònica o documente identificació electrònic. Solament accessible per a aquelles persones que tinguen aquesta possibilitat.

Sabem que moltes organitzacions i partits polítics estan preparant al·legacions, gràcies anticipades a totes/ts i us animem a signar-les també. Totes tenen el mateix objectiu: la retirada del pla espoliador de Rita Barberá.

 Nota: les al·legacions van en format PDF, si teniu cap problema no ho dubteu estem a la vostra disposició en alega@cabanyal.com

Aquí os dejamos las alegaciones más importantes que hemos podido recopilar 

Alegaciones Partidos Políticos

Alegaciones Compromís

Alegaciones Esquerra Unida

Alegaciones Poble

Alegaciones Podemos

Alegaciones Socialistes Valencians

Alegaciones UPyD