Manifestació 6 d’abril:Per un nou Pla al Cabanyal amb participació ciutadana

En la lluita i la resistència necessitem la teva assistència a la manifestació .Necessitem que ens ajudes en la difusió de la convocatòria. Necessitem la vostra ajuda. Manifestació 6 d’abril de 2014 Per un nou Pla al Cabanyal amb participació ciutadana i CONTRA L’ACTITUD IRRESPONSABLE I IL.LEGÍTIMA DEL GOVERN MUNICIPAL.

1.- EL QUE ES DIU.
En una entrevista en “Los Desayunos de la 1” de TVE, realitzada el passat 24 de març, el president de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra ha assenyalat que “en un moment tan difícil de la Transició, Suárez va tendir la mà que va permetre construir l’actual Estat de Dret amb tarannà, diàleg i cerca de consens”. Continua en el seu discurs panegíric: “Sempre cal cedir en política”, “Eren moments convulsos però va posar la mesura suficient”, “els ponts que va tendir Suárez van ser necessaris per donar tranquil·litat a Espanya”.

2.- EL QUE ES FA.
El 24 de gener de 2014, fa ja més de 60 dies, des de la Plataforma Salvem El Cabanyal remetem una carta a la senyora María José Català com a responsable d’educació, cultura i esport al Govern Valencià presidit pel senyor Fabra. Sol·licitàvem ser escoltats i poder exposar les nostres propostes i projectes per a aquest barri històric amb la finalitat d’aconseguir una solució a la greu situació que estem vivint des de fa ja setze anys. Una vegada més, manifestàvem el nostre desig de participar activament en el nou planejament del Cabanyal – Canyamelar. Seixanta (60) dies després no hem tingut resposta.

3.- EL QUE FEM: RESISTIR ÉS VÈNCER I PER A RESISTIR CAL LLUITAR

Davant aquesta situació la mobilització ciutadana i la resistència activa és el que cal, per això i altres raons hem convocat una manifestació el 6 d’abril.

També anem a presentar queixa, una altra vegada, a la Sindicatura de Greuges i sol·licitar la seua empara davant la desatenció i menyspreu amb que ens tracta l’Administració Pública, en aquest cas per part d’una Consellera que forma part del Govern Valencià, en clara contradicció amb el model de comportament enaltit pel propi President de la Generalitat Valenciana.
La Plataforma Salvem El Cabanyal Canyamelar espera una ràpida rectificació i veure atesa la seva sol·licitud al més aviat possible.

Per un nou Pla al Cabanyal amb participació ciutadana

Des que el passat 29 de desembre de 2009 el Ministeri de Cultura va aprovar l’Ordre que declara espoliador el planejament municipal per al Cabanyal, l’equip de govern de l’Ajuntament de València ha mantingut una actitud obstruccionista, que s’ha traduït en bloquejar la possible regeneració i rehabilitació d’esta part tan important del litoral de la ciutat de València, mentre la degradació ha anat en augment. D’una banda s’ha negat a concedir llicències d’activitats i d’obra de rehabilitació i nova planta, excepte casos molt concrets. D’altra banda ve resistint-se a modificar el planejament, eliminant la prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez, tal i com l’obliga l’Ordre i li ha recordat recentment el Consell de Ministres de l’actual govern del Partit Popular.

Les contínues sol.licituds de diàleg i consens llançades des de les diferents organitzacions veïnals i de comerciants del Cabanyal-Canyamelar no han trobat cap resposta de la nostra alcaldessa.
És per tot això que vos convoquem a esta MANIFESTACIÓ:CONTRA:
• L’ACTITUD IRRESPONSABLE I IL.LEGÍTIMA DEL GOVERN MUNICIPAL
• L’ABSÈNCIA DE VIES DE DIÀLEG I EL BLOQUEIG IMPOSAT PER L’AJUNTAMENT.
• LA DEGRADACIÓ QUE S’HA ESTÈS PELS NOSTRES CARRERS.
• L’ÚS DE LA POBRESA PER DETERIORAR LA CONVIVÈNCIA I ENFRONTAR EL VEÏNAT.
PER:
• EL DRET DELS VEÏNS I COMERCIANTS A PARTICIPAR EN EL PROJECTE DE FUTUR DEL NOSTRE POBLE.
• LA IMMEDIATA POSADA EN MARXA DE MESURES QUE AFAVORISQUEN EL INICI DE LA REHABILITACIÓ I REVITALITZACIÓ DEL CABANYAL-CANYAMELAR.
• UN PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA CONSENSUAT ENTRE LES FORCES POLÍTIQUES I SOCIALS QUE POSSIBILITE UN FUTUR DE PROGRÉS ON ES VALORE EL PATRIMONI HISTÒRIC, S’INCENTIVE LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA I ES RECUPERE LA DIGNITAT DEL VEÏNAT.

CONTRA EL BLOQUEIG I LA DEGRADACIÓ PROVOCADES PER L’ALCALDESSA RITA BARBERÁ.

PER LA REHABILITACIÓ SENSE DESTRUCCIÓ I UN FUTUR DE PROGRÉS AL CABANYAL-CANYAMELAR.

Eixida des del carrer de la Reina, 1
Fi del recorregut al Mercat del Cabanyal

(Línia Tramvia: 5 i 6 parada Grau-Canyamelar des de Marítim-Serrería)
(Bus: 19 i 2 parada Dr. Lluch)