Arquitectura se mueve

Bon dia!

Som un col·lectiu d’estudiants d’arquitectura i arquitectes que ens ajuntem per a reflexionar i debatre formes diferents i alternatives d’entendre l’Arquitectura i la ciutat.Per a això treballem en diferents línies, des de la participació ciutadana a la *bioconstrucción i el reciclatge de materials, entre unes altres. Organitzant diversos tallers, jornades, debats. En l’arxiu adjunt t’expliquem un poquet més sobre la nostra trajectòria.

Us escrivim perquè el dissabte 8 de Febrer estarem en el Solar gran del Carrer Sant Pere (número 71 aprox.) per a mostrar-vos l’espai que ens han cedit en Sant Pere 75 i explicar-vos el que ens agradaria fer amb ell i com. Us animem a unir-vos a nosaltres a passar el dia junts i intercanviar impressions. En els arxius adjunts trobareu més informació sobre el projecte i el cartell de la jornada. Tireu-li un ull i si ens podeu ajudar a difondre seria genial!

Moltes gràcies i us esperem allà!

Salut![shashin type=”photo” id=”2146,2144,2143″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Premsa

Como Hormigas en el CabanyalBuenos días!

Somos un colectivo de estudiantes de arquitectura y arquitectos que nos juntamos para reflexionar y debatir formas diferentes y alternativas de entender la Arquitectura y la ciudad. Para ello trabajamos en diferentes líneas, desde la participación ciudadana a la bioconstrucción y el reciclaje de materiales, entre otras. Organizando diversos talleres, jornadas, debates. En el archivo adjunto te explicamos un poquito más sobre nuestra trayectoria.

Os escribimos porque el sábado 8 de Febrero a partir de las 12h estaremos en elSolar grande de la Calle San Pedro (número 71 aprox.) para enseñaros el espacio que nos han cedido en San Pedro 75 y contaros lo que nos gustaría hacer con él y cómo. Os animamos a uniros a nosotros a pasar el día juntos e intercambiar impresiones. En los archivos adjuntos encontraréis más información sobre el proyecto y el cartel de la jornada. Echadle un ojo y si nos podéis ayudar a difundir sería genial!

Muchas gracias y os esperamos allá!

Salud!

[shashin type=”photo” id=”2146,2144,2143″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Prensa

– Como Hormigas en el Cabanyal