Suport a la nota de premsa d’EU (Comunicat de la Plataforma)

La Plataforma Salvem el Cabanyal vol manifestar el seu suport a la nota de premsa del Grup Municipal Esquerra Unida, relativa a les necessàries obres de l’aparcament al carrer Dr Lluch i que encara no té previst realitzar l’equip de govern municipal.

Aquestes obres van ser aprovades en la comissió d’Urbanisme el passat mes d’octubre i com apunta Amadeu Sanchis: “segueix sent una realitat el dèficit de places d’aparcament públiques al barri del Cabanyal”. Aquestes obres tan esperades dotarien al barri d’una infraestructura necessària i suposaria una millora de les condicions de vida de tots els veïns i veïnes.

Des de Salvem el Cabanyal volem posar en evidència que l’Ajuntament segueix sense atendre les demandes que li hem fet des de les diferents associacions veïnals del barri per separat i també de manera conjunta, al marge del conflicte urbanístic, per tornar la dignitat al barri. Com molt bé argumenta Amadeu Sanchis:

“en un moment com l’actual en què s’està instal·lant el diàleg i el consens per trobar vies de solució al conflicte del Cabanyal,” la no realització d’aquest aparcament provisional seria entesa com un pitxer d’aigua freda respecte a les immediates millores que necessita el barri perquè el dia a dia vagi recobrant la normalitat, la qual cosa xoca frontalment amb el manteniment d’un nou solar abandonat i sense cap ús”.

Estem a l’espera de poder veure un indici de bona voluntat per part de l’Ajuntament, que pugui donar esperança als veïns i veïnes d’un canvi d’actitud que permeti regenerar i revitalitzar el barri del Cabanyal.

Enllaç al Comunica d’Esquerra Unida València