Convocatòria assemblea unitària 3 d’octubre

Davant la degradació a què ha arribat el nostre barri diverses organitzacions socials hem acordat obrir un procés de diàleg que permeta consensuar punts de trobada que ajuden a la seua recuperació, no permetent que les diferents postures sobre el projecte municipal ens dividisquen, i a fi d’aconseguir entre tots, les millors condicions possibles per a afrontar el futur d’aquest barri i el dels seus veïns.

  • LLUITAR CONTRA L’EXISTÈNCIA DE FOCUS DELICTIUS EN EL BARRI
  • POSAR PUNT FINAL A LA DEGRADACIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL
  • POSAR EN MARXA UN PLA DE REHABILITACIÓ DE VIVENDES
  • POSAR EN MARXA UN PLA PER A DINAMITZAR, REGENERAR I POTENCIAR EL COMERÇ DEL BARRI

Acudeix a l’assemblea unitària que hem convocat el dimecres 3 d’octubre, a l’Ateneu Marítim a les 19:30. T’informarem dels acords aconseguits, de les entitats del barri que ens recolzen i decidirem entre tots que accions posem en marxa per a aconseguir la recuperació del nostre barri.

Manifest de les organitzacions

Regenerar,Revitalitzar, Rehabilitar, Recuperar El Cabanyal-Canyamelar
Junts podem i ho volem ja.