14 anys de resistència… i comencem el que farà 15

avui és 5 de Setembre de 2012

La Plataforma Salvem El Cabanyal – Canyamelar – Cap de França comunica:

Dimecres, 12 de setembre de 2012 a les 20h, com cada dimecres, des del 1998, l’Assemblea Permanent continuarà, com sempre a la nostra seu del Carrer Sant Pere 37, com des del principi amb el nostre objectiu: rehabilitació sense destrucció del Conjunt Històric Protegit, com cada any que passa amb més il·lusió, si cap, ja sabeu, a partir del 12-09-2012 tots els dimecres… ASSEMBLEA

Regenerar,Revitalitzar, Rehabilitar, Recuperar El Cabanyal-Canyamelar
Junts podem, i ho volem ja.
Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal Canyamelar Cap de França

avui és 5 de Setembre de 2012

La Plataforma Salvem El Cabanyal – Canyamelar – Cap de França comunica:

Dimecres, 12 de setembre de 2012 a les 20h, com cada dimecres, des del 1998, l’Assemblea Permanent continuarà, com sempre a la nostra seu del Carrer Sant Pere 37, com des del principi amb el nostre objectiu: rehabilitació sense destrucció del Conjunt Històric Protegit, com cada any que passa amb més il·lusió, si cap, ja sabeu, a partir del 12-09-2012 tots els dimecres… ASSEMBLEA

Regenerar,Revitalitzar, Rehabilitar, Recuperar El Cabanyal-Canyamelar
Junts podem, i ho volem ja.
Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal Canyamelar Cap de França