14 anys d’assetjament immobiliari – Comunicat

No deixeu de veure el següent vídeo.

Ciutat: València – barri: El Cabanyal – Decisió: Rita Barberá

RESUM DE 14 ANYS DE MOBBING INMOBILIARI:

ÉS MOLT DUR PER NOSALTRES I SEGUR QUE TAMBÉ PER A VOSALTRES
CAL DENUNCIAR – CAL INDIGNAR-SE – CAL REVELAR-SE CONTRA ESTA FORMA DE GOVERN MUNICIPAL

RITA BARBERÁ ÉS LA RESPONSABLE DEL MOBBING INMOBILIARI AL CABANYAL, i els serveis socials – on estan?

Este divendres dos famílies gitanes foren desallotjades al carrer de Sant Pere, al Cabanyal. Sense recursos, vivien ocupades en dos vivendes propietat de l’ajuntament de València. No són les primeres. En les últimes setmanes s’està produint una onada de desnonaments. Més de deu s’efectuaren només durant el darrer cap de setmana. Este vídeo explica un dels rostres més ocults i més agres del Cabanyal, el barri que l’alcaldessa Rita Barberá pretén enderrocar per obrir l’avinguda de Blasco Ibáñez fins la mar.

UN DETALL: fixeu-vos en la “brigadilla” encarregada de tapiar les cases, etc., la seguretat i normes de treball son impressionants: un d’ells és el de les martellades…. sense comentaris.

L’assetjament immobiliari és conseqüència de l’especulació urbanística i del consegüent urbanisme desaforat. Mitjançant l’assetjament immobiliari, els especuladors adquireixen habitatges o solars en zones urbanísticament en alça a preus irrisoris, molt per sota del preu de mercat. La seva finalitat és l’enriquiment injust d’una minoria de desaprensius assetjadors. Segons la RAE, enriquiment injust és el que, obtingut amb injustícia i en dany d’un altre, es considera il·lícit i ineficaç en dret.

Regenerar,Revitalitzar, Rehabilitar, Recuperar El Cabanyal-Canyamelar
Junts podem, i ho volem ja.
Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal Canyamelar Cap de França