Presentació i activitats de Cabanyal Arxiu Viu

Els díes 12, 13, 14 i 18 de  desembre tenim la resentació del projecte Cabanyal Arxiu Viu a càrrec de Lupe Frígols, Bia Santos i Marisa Giménez, convidat un representant del Ministeri de Cultura al Ateneu Marítim de València. Cabanyal Archivo Vivo es un proyecto propuesto por la asociación La Esfera Azul, que tiene como objetivo la puesta en valor, a través de las herramientas de la cultura, de los valores, la identidad, la memoria y el patrimonio del barrio del Cabanyal.


DILLUNS 12

 • 18:00 h: Inauguració de les jornades i Presentació del projecte Cabanyal Arxiu Viu a càrrec de Lupe Frígols, Bia Santos i Marisa Giménez, convidat un representant del Ministeri de Cultura.
 • 18:30 h: Taula rodona El Cabanyal. Iniciatives ciutadanes Faustino Villora (Plataforma Salvem el Cabanyal), Maria del Mar Villalba (Viu al Cabanyal), Pepe Martorell (veí del Cabanyal), Emiliano García (President de l’Associació de Comerciants del Marítim) i moderat per Emilio Martínez (Arxiu Viu).

DIMARTS 13

 • 12:00 h: Presentació projecte Derives virtuals al Cabanyal, Projectes artístics geolocalitzats, Laboluz, Transnacional Temps, Diego Díaz i Clara Boj, Manuel Ferrer i Alena Mesarosova – presentat per Emilio Martínez. Lloc: Teatre de l’Estrella, Plaça Llorenç de la Flor.
 • 18:00 h: Presentació projecte Aprenent del Cabanyal. Propostes lúdiques i educatives Silvia Molinero i Mixuro estudi d’arquitectura – presentat per Bia Santos.
 • 18:30 h: Taula rodona la participació ciutadana i la intervenció sobre la ciutat construïda i habitada – Itziar Vellido, ADR-architectes, arquitecta urbanista de la xarxa Gea21, Josep Maria Montaner, Catedràtic de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona, UPC, i moderat per Tato Herrero, arquitecte i professor de l’Escola d’Arquitectura de València, UPV.

DIMECRES 14

 • 18:00 h Presentació projecte La Més Bella Playa. Revista objecte sobre el Cabanyal Lupe Frigols i Pepe Murciego.
 • 18:30 h Taula rodona El Cabanyal: preservació i possibilitats del seu patrimoni urbà Pau Longoria, Director de Projectes de World Monument Fund, Gaspar Muñoz Cosme, Institut de Restauració del Patrimoni UPV, Daniel Benito Goerlich, professor del Departament d’Història de l’ Art de la Universitat de València, convidat un representant de l’equip de govern de l’Ajuntament de València i moderat per Vicente Gallart, Vicepresident de l’associació de veïns.
 • 20:30 h Cloenda del cicle de conferències i vi d’honor.

DIUMENGE 18

 • 12:30 h Presentació de la revista objecte “La Més Bella Playa“. Performance musical a càrrec “De la Puríssima”, amb Julia de Castro i Miguel Rodrigáñez.
  Lloc: Plaça de la Creu del Canyamelar, Carrer Mediterràni.

MÉS INFORMACIÓ:
www.cabanyalarchivovivo.es

CABANYAL. PATRIMONIO CULTURAL,
PARTICIPACIÓN CIUDADANA E INICIATIVAS DE FUTURO
12, 13, 14 Y 18 DE DICIEMBRE DE 2011
ATENEO MARÍTIMO DE VALENCIA,
CALLE DE LA REINA 68

Cabanyal archivo vivo, cartel
LUNES 12

 • 18:00h: Inauguración de las jornadas y Presentación del proyecto Cabanyal Archivo Vivo a cargo de Lupe Frígols, Bia Santos y Marisa Giménez, invitado un representante del Ministerio de Cultura
 • 18:30h: Mesa redonda El Cabanyal. Iniciativas ciudadanas Faustino Villora (Plataforma Salvem el Cabanyal), Maria del Mar Villalba (Viu al Cabanyal), Pepe Martorell (vecino del Cabanyal), Emiliano García (Presidente de la Asociación de Comerciantes del Marítimo) y moderado por Emilio Martínez (Archivo Vivo)

MARTES 13

 • 12:00h: Presentación proyecto Derivas virtuales en el Cabanyal, Proyectos artísticos geolocalizados, Laboluz, Transnacional Temps, Diego Díaz y Clara Boj, Manuel Ferrer y Alena Mesarosova – presentado por Emilio Martínez. Lugar: Teatro de la Estrella, Plaza Lorenzo de la Flor.
 • 18:00h: Presentación proyecto Aprendiendo del Cabanyal. Propuestas lúdicas y educativas Silvia Molinero y Mixuro estudio de arquitectura – presentado por Bia Santos.
 • 18:30h: Mesa redonda la participación ciudadana y la intervención sobre la ciudad construida y habitada – Itziar Vellido, ADR-architectes, arquitecta urbanista de la red Gea21, Josep María Montaner, Catedrático de la Escuela de Arquitectura de Barcelona, UPC, y moderado por Tato Herrero, arquitecto y profesor de la Escuela de Arquitectura de Valencia, UPV.

MIERCOLES 14

 • 18:00h Presentación proyecto La Más Bella Playa. Revista objeto sobre el Cabanyal Lupe Frigols y Pepe Murciego.
 • 18:30h Mesa redonda El Cabanyal: preservación y posibilidades de su patrimonio urbano Pablo Longoria, Director de Proyectos de World Monument Fund, Gaspar Muñoz Cosme, Instituto de Restauración del Patrimonio UPV, Daniel Benito Goerlich, profesor del Departamento de Historia del Arte de la Universitat de València, invitado un representante del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Valencia y moderado por Vicente Gallart, Vicepresidente de la asociación de vecinos.
 • 20:30h Clausura del ciclo de conferencias y vino de honor.

DOMINGO 18

 • 12:30h Presentación de la revista objeto “La Más Bella Playa“. Performance musical a cargo “De la Puríssima”, con Julia de Castro y Miguel Rodrigáñez
  Lugar: Plaza de la Cruz del Canyamelar, Avenida Mediterráneo

MAS INFORMACIÓN:
www.cabanyalarchivovivo.es