L’ànima s’asserena. Espectacle al teatre l’Estrella

L’ànima s’asserena (sí, el mateix títol d’Alonso Millán), una sàtira surreal (o no?) sobre la València més fangosa, escrita mà a mà amb Paco Zarzoso (Quarta Paret/Beckett) davall l’ influx de Tono i Mihura;

L’acció se situa en València, en el barri del Cabanyal, actual els protagonistes del qual són: una hostessa amb vertigen, un executiu en desocupació i una rellotgera cabaretera. Els últims habitants d’una finca a punt de ser derruïda i que intenten salvar de l’especulació immobiliària entre sorolls de grues, traques i motors de fórmula 1.

En el transcurs de la comèdia, i a mesura que la situació és més desesperada, estos tres nàufrags ens aniran mostrant els seus secrets i estratègies per a resistir contra les polítiques d’una ciutat que definitivament ha donat l’esquena als seus ciutadans.

L’ànima s’asserena

de LLuisa Cunillé i Paco Zarzoso.

Cia. La Honagesa. Lola López, Pep Ricart i Begoña Tena.

4-5-6  i   11-12-13 de MARÇ A LES 20 h.

Teatro La Estrella. Sala Cabanyal.

C/ Los Ángeles, 33. Valencia.

Reservas 963717384

El alma se serena (sí, el mismo título de Alonso Millán), una sátira surreal (¿o no?) sobre la Valencia más cenagosa, escrita mano a mano con Paco Zarzoso (Cuarta Pared/Beckett) bajo el influjo de Tono y Mihura;

Se sitúa en la Valencia, en el barrio del Cabañal, actual cuyos protagonistas son: una azafata con vértigo, un ejecutivo en paro y una relojera cabaretera. Los últimos habitantes de una finca a punto de ser derruida y que intentan salvar de la especulación inmobiliaria entre ruidos de grúas, tracas y motores de fórmula 1.

En el transcurso de la comedia, y a medida que la situación es más desesperada, estos tres náufragos nos irán mostrando sus secretos y estrategias para resistir contra las políticas de una ciudad que definitivamente ha dado la espalda a sus ciudadanos.

EL ALMA SE SERENA.

de LLuisa Cunillé y Paco Zarzoso.

Cia. La Honagesa. Lola López, Pep Ricart y Begoña Tena.

4-5-6    y   11-12-13 de MARZO A LAS 20 H.

Teatro La Estrella. Sala Cabanyal.

C/ Los Ángeles, 33. Valencia.

Reservas 963717384

L’acció se situa en València, en el barri del Cabanyal, actual els protagonistes del qual són: una hostessa amb vertigen, un executiu en desocupació i una rellotgera cabaretera. Els últims habitants d’una finca a punt de ser derruïda i que intenten salvar de l’especulació immobiliària entre sorolls de grues, traques i motors de fórmula 1.

En el transcurs de la comèdia, i a mesura que la situació és més desesperada, estos tres nàufrags ens aniran mostrant els seus secrets i estratègies per a resistir contra les polítiques d’una ciutat que definitivament ha donat l’esquena als seus ciutadans.