El Cabanyal, platja tot l’any!

El dissabte 20, a les 14h, Francesc convida a tots els veïns de València a eixir des de sa casa, a Sant Pere 68 per anar a la platja. Amb el lema “El Cabanyal, platja tot l’any”, els intrèpids banyistes aniran per la travessia Pescadors, passaran per baix del rellotge de sol de la casa dels bous i prendran un bany al Mediterrani.

[simage=6,160,n,center,]

T’apuntes?

I no oblides que, el mateix dissabte per la vesprada-nit, a les 20:30, a la plaça de Lorenzo de la Flor, el teatre de la Estrella ens té preparat una actuació molt especial!

Amb això i les visites guiades, que ixen a les 12:00 de Eugenia Vinyes amb la travessia dels Pescadors i portes obertes, un dia meravellós per a visitar el Cabanyal!

Salutacions!El sábado 20, a las 14h, Francesc invita a todos los vecinos de Valencia a salir desde su casa, en Sant Pere 68, para ir a la playa. Con el lema “El Cabanyal, playa todo el año”, los intrépidos bañistas irán por la travesía Pescadores, pasarán por debajo del reloj de sol de la casa dels bous y tomarán un baño en el Mediterráneo.

[simage=6,160,n,center,]

¿Te apuntas?

Y no olvides que, el mismo sábado por la tarde-noche, a las 20:30, en la plaza de Lorenzo de la Flor, el teatro de la Estrella nos tiene preparado una actuación muy especial!

Con esto y las visitas guiadas, que salen a las 12:00 de Eugenia Vinyes con la travesía de los Pescadores y portes obertes, un día maravilloso para visitar el Cabanyal!

Saludos!