Solidaritat amb Xavi, encausat pels fets d’Abril

Dilluns 4 D`OCTUBRE.

NOSALTRES SOM I SEREM: XAVI, VICENT, MARGA, MARIBEL, MÓNICA, MANUEL, XAVIER, TINO, LLUIS, PEP, JOSEP, MARÍA, CARMEN, JOSEPA…

Solidaritat amb Xavi, encausat pels fets del Cabanyal d`Abril d`enguany.
No jutgen una persona, jutgen la resisstència veinal
A les 10h. a la Ciutat de la Justícia.

Fem-li costat

PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL-CANYAMELAR-CAP DE FRANÇADilluns 4 D`OCTUBRE.

NOSALTRES SOM I SEREM: XAVI, VICENT, MARGA, MARIBEL, MÓNICA, MANUEL, XAVIER, TINO, LLUIS, PEP, JOSEP, MARÍA, CARMEN, JOSEPA…

Solidaritat amb Xavi, encausat pels fets del Cabanyal d`Abril d`enguany.
No jutgen una persona, jutgen la resisstència veinal
A les 10h. a la Ciutat de la Justícia.

Fem-li costat

PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL-CANYAMELAR-CAP DE FRANÇA
DE L’AA.DE VEÏNS DE BENIMACLET:

Veïnes i veïns:

“EL MÓN AL REVÉS: els agredits DENUNCIATS PELS AGRESSORS”

El proper dilluns 4 d’octubre a les 10’30 h. està citat a judici per “desordres públics” el nostre veí i soci de la A. VV Xavier García. El motiu:  Els fets ocorreguts la passada primavera al barri del Cabanyal, quan un nombrós grup de veïnes i veïns de totes les edats protestaven contra els enderrocs ordenats per l’Ajuntament de València.

Aquelles persones que van estar van poder presenciar en directe que ningú dels allí presents va cometre desordre, excepte el posar-se davant de la porra dels “guàrdies” de l’Ajuntament i de la Delegació de Govern.

El veí Xavier, al igual que diverses persones més, van patir lesions les quals van ser degudament denunciades. Estem per tant dotats d’una justícia una mica especial, on es dóna el cas que l’agredit és denunciá per el seu agressor.

Des de l’Associació de Veïns fem una crida perquè totes aquelles persones que aquell dia tinguin disponibilitat de temps vagin en solidaritat amb els encausats a les 10 h. als jutjats.

Salutacions.
Associació de Veïns
DE L’AA.DE VEÏNS DE BENIMACLET:

Veïnes i veïns:

“EL MÓN AL REVÉS: els agredits DENUNCIATS PELS AGRESSORS”

El proper dilluns 4 d’octubre a les 10’30 h. està citat a judici per “desordres públics” el nostre veí i soci de la A. VV Xavier García. El motiu: Els fets ocorreguts la passada primavera al barri del Cabanyal, quan un nombrós grup de veïnes i veïns de totes les edats protestaven contra els enderrocs ordenats per l’Ajuntament de València.

Aquelles persones que van estar van poder presenciar en directe que ningú dels allí presents va cometre desordre, excepte el posar-se davant de la porra dels “guàrdies” de l’Ajuntament i de la Delegació de Govern.

El veí Xavier, al igual que diverses persones més, van patir lesions les quals van ser degudament denunciades. Estem per tant dotats d’una justícia una mica especial, on es dóna el cas que l’agredit és denunciá per el seu agressor.

Des de l’Associació de Veïns fem una crida perquè totes aquelles persones que aquell dia tinguin disponibilitat de temps vagin en solidaritat amb els encausats a les 10 h. als jutjats.

Salutacions.
Associació de Veïns