Xerrada de Salvem el Cabanyal al cau dels dimonis de Campanar

Salvem el Cabanyal ha estat convidat pels dimonis de Campanar a fer una xerrada i passe de video a l’aniversari del Cau del dimonis.

Estarem a les 12:00 per fer el passe d’un video de la història de la plataforma (però un video curtet!) i respondre a les preguntes que calga. Després hi ha dinar a preus populars -7 eurets (amb IVA)- i actuació, ja per la vesprada, de Pep Gimeno “Botifarra”.

Salvem el Cabanyal ha estat convidat pels dimonis de Campanar a fer una xerrada i passe de video a l’aniversari del Cau del dimonis.

Estarem a les 12:00 per fer el passe d’un video de la història de la plataforma (però un video curtet!) i respondre a les preguntes que calga. Després hi ha dinar a preus populars -7 eurets (amb IVA)- i actuació, ja per la vesprada, de Pep Gimeno “Botifarra”.

Vos esperem al cau!


View Larger Map

Vos esperem al cau!


View Larger Map