Crònica i fotos de la visita de veïns de Madrid

Baix el títol El Cabanyal, una visita a la solidaridad, alguns dels veïns (¡foren 44!) de Carabanchel i Aluche que ens visitàren el dissabte passat han publicat una interessant crònica a Lo que Somos.

Actualització

Hi ha més fotos a Madrid con el Cabanyal. Gràcies!

També han publicat una galeria de fotos: ací només mostrem unes poques:

[nggallery id=17]

Moltes gràcies per la visita, ens veiem a Portes Obertes!Bajo el título El Cabanyal, una visita a la solidaridad, algunos de los vecinos (¡fueron 44!) de Carabanchel y Aluche que nos visitaron el sábado pasado han publicado una interesante crónica en Lo que Somos.

Actualització

Hay más fotos en Madrid con el Cabanyal. Gracias!

También han publicado una galería de fotos: aquí sólo os mostramos unas pocas:

[nggallery id=17]

Muchas gracias por la visita y vuestra solidaridad, ¡nos vemos en Portes Obertes!