Pancartes solidàries amb el Cabanyal

Si vols manifestar la teua solidaritat amb el barri del Cabanyal i donar suport a qui defensa la seua conservació, rehabilitació i recuperació pots conseguir una pancarta com la que veus en la imatge i posar-te-la en un lloc que siga ben visible. El Cabanyal es una part de la nostra ciutat i de la nostra història que no podem abandonar en les mans destructores i especuladores de Rita Barberà i el Partit Popular. És el moment de fer visible el suport social de tota la ciutat a la lluita per un barri del Cabanyal que estimem, que volem sencer i viu.

Un grup d’amics hem fet estes pancartes que es venen a un preu de 2 euros i es poden aconseguir a:

Ca Revolta – C/ Santa Teresa, 10 – Ciutat Vella- València – Horari: a partir de les 18h.

La Tabernaire – C/ Denia, 18 – Russafa- València. Matí: dijous i divendres de 12 a 16h.- dissabte i dumenge 10 a 16h. Vesprada: de dimarts a diumenge de 19 a 24h.

Agraïm a Ca Revolta i La Tabernaire la seua col·laboració en la venda de les pancartes.
Si vols manifestar la teua solidaritat amb el barri del Cabanyal i donar suport a qui defensa la seua conservació, rehabilitació i recuperació pots conseguir una pancarta com la que veus en la imatge i posar-te-la en un lloc que siga ben visible. El Cabanyal es una part de la nostra ciutat i de la nostra història que no podem abandonar en les mans destructores i especuladores de Rita Barberà i el Partit Popular. És el moment de fer visible el suport social de tota la ciutat a la lluita per un barri del Cabanyal que estimem, que volem sencer i viu.

Un grup d’amics hem fet estes pancartes que es venen a un preu de 2 euros i es poden aconseguir a:

Ca Revolta – C/ Santa Teresa, 10 – Ciutat Vella- València – Horari: a partir de les 18h.

La Tabernaire – C/ Denia, 18 – Russafa- València. Matí: dijous i divendres de 12 a 16h.- dissabte i dumenge 10 a 16h. Vesprada: de dimarts a diumenge de 19 a 24h.

Agraïm a Ca Revolta i La Tabernaire la seua col·laboració en la venda de les pancartes.