La Plataforma dóna suport a les víctimes de l’accident del Metro

45 mesos (prop ja dels 4 anys) després de l’accident del Metro a l’estació de Jesús de València, que va produir la mort a 43 persones i ferides de diversa consideració a altres 47, encara no hi ha hagut autoritat pública que haja assumit la seua responsabilitat en la tragèdia.

El Metro, en mans de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, obligat per la seua condició de transport públic a sustentar-se en la responsabilitat, a mantenir-se en perfectes condicions de manteniment i a oferir la màxima seguretat als seus usuaris, va mostrar al món una trista realitat: ni seguretat, ni manteniment, ni responsables.45 mesos (prop ja dels 4 anys) després de l’accident del Metro a l’estació de Jesús de València, que va produir la mort a 43 persones i ferides de diversa consideració a altres 47, encara no hi ha hagut autoritat pública que haja assumit la seua responsabilitat en la tragèdia.

El Metro, en mans de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, obligat per la seua condició de transport públic a sustentar-se en la responsabilitat, a mantenir-se en perfectes condicions de manteniment i a oferir la màxima seguretat als seus usuaris, va mostrar al món una trista realitat: ni seguretat, ni manteniment, ni responsables.

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes. El pròxim acte serà dissabte 3 d’abril de 2010 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

CONCIERTO HOMENAJE A LAS VICTIMAS DEL METRO

23 DE ABRIL DE 2010
AUDITORI MUNICIPAL
CASA DE LA CULTURA – BURJASSOT

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes. El pròxim acte serà dissabte 3 d’abril de 2010 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

CONCIERTO HOMENAJE A LAS VICTIMAS DEL METRO

23 DE ABRIL DE 2010
AUDITORI MUNICIPAL
CASA DE LA CULTURA – BURJASSOT