Manifest de la Plataforma sobre la visita de la ministra

Plataforma Salvem Cabanyal

29-03-2010

Bon dia i bon vent… … … La barca? La barca la posem nosaltres, les cabanyaleres/lers

Ahir la Ministra de Cultura, Ángeles Gonzáles-Sinde, va visitar el barri del Cabanyal. Amb gran sorpresa, de tots, 5 regidors del Partit Popular es presenten a l’acte.

Els representants de la Plataforma Salvem El Cabanyal inviten els regidors del PP que van acudir a l’acte a la visita pel barri. Ja eren 12 anys esperant a l’equip de govern de l’Ajuntament de València. Ahir hi vingueren.

Desitgem que esta visita es torne a fer en un futur immediat i d’esta manera comence una col·laboració cap a la participació ciutadana.

Els representants de la Plataforma van haver d’insistir però al final els regidors van participar en el recorregut. D’esta manera vam tindre l’ocasió d’ensenyar-los, a la ministra i als regidors, les conseqüències de l’actuació de l’empresa municipal “Cabanyal 2010” sobre el patrimoni i el veïnat.

Amb la ministra hem parlat d’un pla integral de rehabilitació impulsat per totes les administracions i sobre la importància de les aportacions que puguen vindre des del Govern Central.

Amb els regidors del PP vam poder parlar menys però ens queda l’esperança que la seua nova visita siga prompte i amb un tarannà constructiu, en positiu i per a la participació ciutadana.

La Plataforma Salvem El Cabanyal mai perdrà l’esperança, ni la determinació per a aconseguir un pla de rehabilitació consensuat amb totes les forces socials i polítiques.

Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal.

(Carta-Invitació a la Ministra)

Plataforma Salvem Cabanyal

29-03-2010

 

 

Ayer la Ministra de Cultura, Ángeles Gonzáles-Sinde, visitó el barrio del Cabanyal. Con gran sorpresa de todos, 5 concejales del Partido Popular se presentan al acto.

 

Los representantes de la Plataforma Salvem El Cabanyal invitaron a los concejales del PP a que acudieran al acto en la visita por el barrio. Ya eran 12 años esperando al equipo de gobierno del Ayuntamiento de Valencia. Ayer vinieron.

Deseamos que esta visita se vuelva a hacer en un futuro inmediato y de esta manera comience una colaboración hacia la participación ciudadana.

Los representantes de la Plataforma tuvieron que insistir pero al final los concejales participaron en el recorrido. De este modo tuvimos la ocasión de enseñarles, a la ministra y los concejales, las consecuencias de la actuación de la empresa municipal “Cabanyal 2010” sobre el patrimonio y el vecindario.

Con la ministra hemos hablado de un plan integral de rehabilitación impulsado por todas las administraciones y sobre la importancia de las aportaciones que puedan venir desde el Gobierno Central.

Con los concejales del PP pudimos hablar menos pero nos queda la esperanza de que su nueva visita sea pronto y con un talante constructivo, en positivo y para la participación ciudadana.

La Plataforma Salvem El Cabanyal nunca perderá la esperanza, ni la determinación para conseguir un plan de rehabilitación consensuado con todas las fuerzas sociales y políticas.

Atentamente, Plataforma Salvem El Cabanyal.

(Carta-Invitació a la Ministra)