Taula rodona a Ca Revolta

24 DIMECRES

PRESENT I FUTUR DEL CABANYAL: REHABILITACIÓ SENSE DESTRUCCIÓ
19.30 / PENSAMENT

Taula rodona amb la participació de membres dels col·lectius en lluita. (Salvem el Cabanyal, AVV Cabanyal, Pavimar…)

Participaran per parlar dels problemes del barri Vicent Gallart i Tato Herrero.

A principis d’any el conflicte del barri del Cabanyal va revifar i va saltar de nou a l’opinió pública i publicada, aconseguint un ressò inimaginable. Malgrat les bones notícies que han suposat les decisions del Ministeri de Cultura de declarar el projecte un espoli i ordenar la paralització dels enderrocs, no ens podem confiar. Els nostres governants continuen demostrant que l’autoritarisme i la burrera formen part de la seua forma de manar. Per conéixer de primera mà la situació actual, saber com fer front als interessos del PP i com col·laborar amb els veïns del Cabanyal organitzats en favor de la “rehabilitació sense destrucció” us convidem aquest acte.

24 Miércoles

PRESENTE Y FUTURO DEL CABANYAL: REHABILITACIÓN SIN DESTRUCCIÓN
19.30 / PENSAMENT

Mesa redonda con la participación de los colectivos en lucha. (Salvem el Cabanyal, AVV Cabanyal, Pavimar…).

Participarán para hablar de los problemas del barrio Vicent Gallart y Tato Herrero.

A principis d’any el conflicte del barri del Cabanyal va revifar i va saltar de nou a l’opinió pública i publicada, aconseguint un ressò inimaginable. Malgrat les bones notícies que han suposat les decisions del Ministeri de Cultura de declarar el projecte un espoli i ordenar la paralització dels enderrocs, no ens podem confiar. Els nostres governants continuen demostrant que l’autoritarisme i la burrera formen part de la seua forma de manar. Per conéixer de primera mà la situació actual, saber com fer front als interessos del PP i com col·laborar amb els veïns del Cabanyal organitzats en favor de la “rehabilitació sense destrucció” us convidem aquest acte.