Concentració Associació de Víctimes del metro del 3 de juliol

44 mesos (prop ja dels 4 anys) després de l’accident del Metro a l’estació de Jesús de València, que va produir la mort a 43 persones i ferides de diversa consideració a altres 47, encara no hi ha hagut autoritat pública que haja assumit la seua responsabilitat en la tragèdia.

El Metro, en mans de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, obligat per la seua condició de transport públic a sustentar-se en la responsabilitat, a mantenir-se en perfectes condicions de manteniment i a oferir la màxima seguretat als seus usuaris, va mostrar al món una trista realitat: ni seguretat, ni manteniment, ni responsables.

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes. El pròxim acte serà dimecres 3 de març de 2010 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.

44 meses (cerca ya de los 4 años) después del accidente del Metro en la estación de Jesús de Valencia, que produjo la muerte a 43 personas y heridas de diversa consideración a otras 47, todavía no ha habido autoridad pública que haya asumido su responsabilidad en la tragedia.

El Metro, en manos de Ferrocarriles de la Generalitat Valenciana, obligado por su condición de transporte público a sustentarse en la responsabilidad, a mantener en perfectas condiciones de mantenimiento y ofrecer la máxima seguridad a sus usuarios, mostró al mundo una triste realidad: ni seguridad, ni mantenimiento, ni responsables.

La Asociación Víctimas del Metro 3 de Julio se concentra cada día 3 de cada mes en el centro de Valencia para continuar exigiendo respuestas. El próximo acto será el miércoles 3 de marzo de 2010 a las 19:00 horas, en la plaza de la Virgen.

44 mesos (prop ja dels 4 anys) després de l’accident del Metro a l’estació de Jesús de València, que va produir la mort a 43 persones i ferides de diversa consideració a altres 47, encara no hi ha hagut autoritat pública que haja assumit la seua responsabilitat en la tragèdia.

El Metro, en mans de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, obligat per la seua condició de transport públic a sustentar-se en la responsabilitat, a mantenir-se en perfectes condicions de manteniment i a oferir la màxima seguretat als seus usuaris, va mostrar al món una trista realitat: ni seguretat, ni manteniment, ni responsables.

L’Associació Víctimes del Metro 3 de Juliol es concentra cada dia 3 de cada mes al centre de València per a continuar exigint respostes. El pròxim acte serà dimecres 3 de març de 2010 a les 19:00 hores, a la plaça de la Mare de Déu.