No es ven de Pepa L. Poquet. Portes Obertes 2008

Pepa L. Poquet. No es ven és una proposta d’intervenció específica pensada per al barri del Cabanyal. Donada la problemàtica que afecta el barri, la intervenció parteix de la idea-intenció de penjar una sèrie de “cartells publicitaris”, amb un missatge concret, als balcons i finestres de determinades vivendes; en un cas especial, la casa d’Antònia, que forma part de l’antic i emblemàtic, i amenaçat, edifici de la Llotja de pescadors del Cabanyal.

La intervenció es completa amb una projecció lumínica interior-exterior del mateix missatge i una pancarta anepígrafa interior.
Per al projecte és imprescindible la participació i implicació dels veïns del barri, cedint les façanes de les seues cases i algun espai domèstic íntim.

No es ven és una proposta d’intervenció específica pensada per al barri del Cabanyal. Donada la problemàtica que afecta el barri, la intervenció parteix de la idea-intenció de penjar una sèrie de “cartells publicitaris”, amb un missatge concret, als balcons i finestres de determinades vivendes; en un cas especial, la casa d’Antònia, que forma part de l’antic i emblemàtic, i amenaçat, edifici de la Llotja de pescadors del Cabanyal, la intervenció es completa amb una projecció lumínica interior-exterior del mateix missatge i una pancarta anepígrafa interior.
Per al projecte és imprescindible la participació i implicació dels veïns del barri, cedint les façanes de les seues cases i algun espai domèstic íntim.Elements formals

La intervenció utilitza pancartes de loneta plastificada semblants als cartells emprats per les agències immobiliàries per anunciar la venda de cases. En aquest cas, el missatge que s’anuncia és NO ES VEN, junt amb un número de telèfon d’informació (695 04 79 80) habilitat expressament per al temps que dure l’exposició. Les pancartes estan dissenyades en dos mesures diferents: 67×40 i 134×80 cm.
El mateix missatge, passat a transparència fotogràfica, es projecta des del balcó de l’habitació principal de la casa d’Antònia fins a la façana interior de la casa d’enfront, afavorint d’aquesta manera, a l’espectador, la visió de l’espai arquitectònic de la nau central de la Llotja de pescadors, que uneix les dues vivendes i d’altres a mena de pati de llums. Damunt la capçalera del llit del dormitori d’Antònia es penja una pancarta del tot similar en forma i color als cartells de “no es ven”, però sense cap informació impresa.


Elements formals

La intervenció utilitza pancartes de loneta plastificada semblants als cartells emprats per les agències immobiliàries per anunciar la venda de cases. En aquest cas, el missatge que s’anuncia és NO ES VEN, junt amb un número de telèfon d’informació (695 04 79 80) habilitat expressament per al temps que dure l’exposició. Les pancartes estan dissenyades en dos mesures diferents: 67×40 i 134×80 cm.
El mateix missatge, passat a transparència fotogràfica, es projecta des del balcó de l’habitació principal de la casa d’Antònia fins a la façana interior de la casa d’enfront, afavorint d’aquesta manera, a l’espectador, la visió de l’espai arquitectònic de la nau central de la Llotja de pescadors, que uneix les dues vivendes i d’altres a mena de pati de llums. Damunt la capçalera del llit del dormitori d’Antònia es penja una pancarta del tot similar en forma i color als cartells de “no es ven”, però sense cap informació impresa.