Fotomuntatges de Rafa Garay. Portes Obertes 2008

Rafa Garay. El fet de participar a l´exposició de “Portes obertes” suposa per a mi un gran plaer. Durant deu anys, el treball de un grup de persones arrelades i solidaries amb el nostre barri ha aconseguit el miracle de ( al menys ) retardar un projecte que destrossa una manera de viure que pensem que encara es posible i que reivindiquem des-de el nostre posicionament actual.

Per a un fill del barri com sóc, sempre trobe dificil triar una imatge que puga expressar la particular relació que sempre m’ha unit al meu poble.

En aquesta ocasió trie el fotomuntatge. Al meu parer, aquesta técnica comporta una extrema capacitat de síntesi, al unir en una imatge fotografíes distintes que poden expressar noves idees al canviar de contexte.

Per a un fill del barri com sóc, sempre trobe dificil triar una imatge que puga expressar la particular relació que sempre m’ha unit al meu poble.

En aquesta ocasió trie el fotomuntatge. Al meu parer, aquesta técnica comporta una extrema capacitat de síntesi, al unir en una imatge fotografíes distintes que poden expressar noves idees al canviar de contexte.