Petit gran conte. Portes Obertes 2008

Miguel Molina, Pepe Díez i Gema Hoyas. Petit gran conte: Vet ací que en aquell temps el carrer de les barques de valència era navegable, i la plaça de l’ajuntament, el “barri dels pescadors”. Polítics i constructors van decidir tirar terra i valència va donar esquena al mar. El cabanyal va néixer al costat del mar, però avui de nou altres polítics i constructors pretenen destruir-lo amb asfalt i blocs de ciment.

Contant el conte del progrés que ens impedirà veure a la majoria el mar. Però els fills i avis del cabanyal han desvetllat el seu conte perquè aquests homes grisos del ciment no oculten les seues casetes al costat del mar. I un gos i un gat, no deixem que aquest conte siga acabat.
Miguel Molina, Pepe Díez y Gema Hoyas

Petit gran conte:

Vet ací que en aquell temps el carrer de les barques de valència era navegable, i la plaça de l’ajuntament, el “barri dels pescadors”. Polítics i constructors van decidir tirar terra i valència va donar esquena al mar. El cabanyal va néixer al costat del mar, però avui de nou altres polítics i constructors pretenen destruir-lo amb asfalt i blocs de ciment, contant el conte del progrés que ens impedirà veure a la majoria el mar. Però els fills i avis del cabanyal han desvetllat el seu conte perquè aquests homes grisos del ciment no oculten les seues casetes al costat del mar. I un gos i un gat, no deixem que aquest conte siga acabat.

Pla invertit de prolongació del mar a valència:

L’obertura del carrer de les barques com a canal navegable i la reconversió de l’ajuntament de valència com a llotja del peix, permetrà a tots els valencians menjar clòtxines del dia i anar amb barca des de la plaça de l’ajuntament fins al cabanyal.


Pla invertit de prolongació del mar a valència:

L’obertura del carrer de les barques com a canal navegable i la reconversió de l’ajuntament de valència com a llotja del peix, permetrà a tots els valencians menjar clòtxines del dia i anar amb barca des de la plaça de l’ajuntament fins al cabanyal.