Museu Imaginari. Portes Obertes 2008

RICARDO P. BOCHONS. El museu imaginari és un exercici d’arqueologia emocional que recrea els esdeveniments, dotats en certa manera amb un grau d’aventura, ocorreguts durant la lluita de la plataforma Salvem El Cabanyal per la defensa del seu barri, vist amb un segle de perspectiva, situant a l’espectador en un hipotètic segle XXII.

Aquesta afectiva celebració de la demostració de coratge i complicitat, sobretot de les dones, es completa amb un treball que recrea la troballa d’unes restes arqueològiques que ens parlen dels primitius habitants dels Poblats Marítims en temps molt remots.

RICARDO P. BOCHONS

El museu imaginari és un exercici d’arqueologia emocional que recrea els esdeveniments, dotats en certa manera amb un grau d’aventura, ocorreguts durant la lluita de la plataforma Salvem El Cabanyal per la defensa del seu barri, vist amb un segle de perspectiva, situant a l’espectador en un hipotètic segle XXII.

Aquesta afectiva celebració de la demostració de coratge i complicitat, sobretot de les dones, es completa amb un treball que recrea la troballa d’unes restes arqueològiques que ens parlen dels primitius habitants dels Poblats Marítims en temps molt remots.