Convocatòria manifestació per la participació ciutadana

DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA. JA! – NO SENSE NOSALTRES

Participa, ja hi ha prou de governs que governen sense comptar amb la ciutadania.
Participa, ja hi ha prou de clientelisme, amiguisme, enxufisme.
Participa, reclama, activat

DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA. JA! – NO SENSE NOSALTRES

Participa, ja hi ha prou de governs que governen sense comptar amb la ciutadania.
Participa, ja hi ha prou de clientelisme, amiguisme, enxufisme.
Participa, reclama, activat

No tenim més pressupost que les aportacions dels col·lectius per això te demanem què ens ajudes: rebota aquest missatge i vine a la manifestació.

Col·lectius que hi participen:

Ecologistas en Acción La Serranía- Centro de Estudios La Serranía – Espai Alternatiu – A.V. Cabanyal – Canyamelar – Dimonis de L’Avern, Alboraia – Plataforma La Hoya Limpia – Asociación de Vecinos Vilanova del Grao – Associació de Veïns de Campanar – Asociación de Vecinos del Barrio del Cristo – Foro Social de las Artes – Federació Plataforma per Russafa La Mistelera – Revolta – Tren SÍ, AVE NO del P.V. – Associació de Veïns Clot de Barrabàs – Salvem El Cabanyal – Canyamelar – Per L’Horta – Salvem el Botànic -Plataforma Cívica de Catadau – A.V. Orriols – Rascanya – Ecologistas en Acción La Canal – Voluntariado Marginación Claver Valencia – A.V. Malvarrosa – Unión de Escritores del P. Valenciano -Colla Ecologista Massarrojos-La Intro – Cartelera-A.VV. i Comerciants Amics del Barri del Carme-Ciutadans per una Cultura Democràtica i Participativa-Moviment Resistencia Global – València (MRG)-A. Salvem La Tossa-A.VV. Botanic-Xàrquia: alternatives – coordinadora riu Xuquer-Finestra Oberta de Benifaió-Col·lectiu benusaïdi contra l’amnesia col·lectiva. Beneixida, País Valencià-A.VV. La Boatella-A.VV. Natzaret-Plataforma d’estudiants per la llengua-WW/Adena Alicante- Asociación de Vecinos de Arenales del Sol / Plataforma “Otro Elche es posible”- L’Algar Net i Viu (Altea) – Asociación Cultural Ecologista de Calpe (ACEC) – Margalló – Ecologistes en Acció (Elx) – Ecologistas en Acción del País Valenciano – Amigos de los Humedales del Sur de Alicante (AHSA) – Salvemos la playa del Albir – Asociación de Vecinos del Campo de Guardamar – Club Suizo de Rojales -Agrupación de Vecinos Orihuela-Costa y Torremendo – Asociación de Vecinos “San Miguel Arcángel” de San Miguel de Salinas – VVB Club de los Flamencos – Benidorm – Plataforma Abusos urbanísticos-no Asociación Naturalista del Campo de la Horadada (ANCHO) – Asociación de Vecinos de Altabix (Elx). – Asociación de Vecinos de Torremendo (Orihuela). La Carrasca – Ecologistes en Acció (Alcoi),- Salvem l’Aqüífer del Molinar(Alcoi), Ateneu Cultural El Panical (Alcoi). – Colla Muntayenca de El Campello. – Grup Ecologista Xoriguer (La Vila Joiosa). – Asociación de Vecinos y Veraneantes de Torre La Sal (Ribera de Cabanes)- A.VV. “El Collet” (Castellón), -A. de Propietarios de La Partida Pixels (Peñíscola)- A.VV. de la Avenida Villarreal y Adyacentes (Castellón), -A. de Propietarios de las partidas Río-Surrach-Agualiva (Benicarló), – A.VV. de Cap i Corp (Alcalá de Xivert), – VV. “La Rachina” de San Juan de Moro, – Agrupación de Interés Urbanístico Paraje Tos Pelat (LLiria, Valencia), – Agrupación de Interés Urbanístico Talavera y Detrás Castillo (Almenara), -Asociación de Afectados de Orihuela Costa de Alicante (Torrevieja), – Abusos Urbanísticos No (Denia),-Salvem Tabarc

No tenim més pressupost que les aportacions dels col·lectius per això te demanem què ens ajudes: rebota aquest missatge i vine a la manifestació.

Col·lectius que hi participen:

Ecologistas en Acción La Serranía- Centro de Estudios La Serranía – Espai Alternatiu – A.V. Cabanyal – Canyamelar – Dimonis de L’Avern, Alboraia – Plataforma La Hoya Limpia – Asociación de Vecinos Vilanova del Grao – Associació de Veïns de Campanar – Asociación de Vecinos del Barrio del Cristo – Foro Social de las Artes – Federació Plataforma per Russafa La Mistelera – Revolta – Tren SÍ, AVE NO del P.V. – Associació de Veïns Clot de Barrabàs – Salvem El Cabanyal – Canyamelar – Per L’Horta – Salvem el Botànic -Plataforma Cívica de Catadau – A.V. Orriols – Rascanya – Ecologistas en Acción La Canal – Voluntariado Marginación Claver Valencia – A.V. Malvarrosa – Unión de Escritores del P. Valenciano -Colla Ecologista Massarrojos-La Intro – Cartelera-A.VV. i Comerciants Amics del Barri del Carme-Ciutadans per una Cultura Democràtica i Participativa-Moviment Resistencia Global – València (MRG)-A. Salvem La Tossa-A.VV. Botanic-Xàrquia: alternatives – coordinadora riu Xuquer-Finestra Oberta de Benifaió-Col·lectiu benusaïdi contra l’amnesia col·lectiva. Beneixida, País Valencià-A.VV. La Boatella-A.VV. Natzaret-Plataforma d’estudiants per la llengua-WW/Adena Alicante- Asociación de Vecinos de Arenales del Sol / Plataforma “Otro Elche es posible”- L’Algar Net i Viu (Altea) – Asociación Cultural Ecologista de Calpe (ACEC) – Margalló – Ecologistes en Acció (Elx) – Ecologistas en Acción del País Valenciano – Amigos de los Humedales del Sur de Alicante (AHSA) – Salvemos la playa del Albir – Asociación de Vecinos del Campo de Guardamar – Club Suizo de Rojales -Agrupación de Vecinos Orihuela-Costa y Torremendo – Asociación de Vecinos “San Miguel Arcángel” de San Miguel de Salinas – VVB Club de los Flamencos – Benidorm – Plataforma Abusos urbanísticos-no Asociación Naturalista del Campo de la Horadada (ANCHO) – Asociación de Vecinos de Altabix (Elx). – Asociación de Vecinos de Torremendo (Orihuela). La Carrasca – Ecologistes en Acció (Alcoi),- Salvem l’Aqüífer del Molinar(Alcoi), Ateneu Cultural El Panical (Alcoi). – Colla Muntayenca de El Campello. – Grup Ecologista Xoriguer (La Vila Joiosa). – Asociación de Vecinos y Veraneantes de Torre La Sal (Ribera de Cabanes)- A.VV. “El Collet” (Castellón), -A. de Propietarios de La Partida Pixels (Peñíscola)- A.VV. de la Avenida Villarreal y Adyacentes (Castellón), -A. de Propietarios de las partidas Río-Surrach-Agualiva (Benicarló), – A.VV. de Cap i Corp (Alcalá de Xivert), – VV. “La Rachina” de San Juan de Moro, – Agrupación de Interés Urbanístico Paraje Tos Pelat (LLiria, Valencia), – Agrupación de Interés Urbanístico Talavera y Detrás Castillo (Almenara), -Asociación de Afectados de Orihuela Costa de Alicante (Torrevieja), – Abusos Urbanísticos No (Denia),-Salvem Tabarc